Om Hållbar Generation och Linda Jenvén

HG_plattar_portratt-52435 (1)

Jag heter Linda Jenvén och är utbildad rörelsecoach, pedagog och förälder till Malte och Nilla.

Jag älskar att vara aktiv och i rörelse samt få följa mina barns utveckling. Jag drivs av att sprida kunskap och glädje!

Jag är lycklig som fått en aktiv och trygg barndom. Som barn tillbringade jag mycket tid tillsammans med min familj och fick tidigt möjligheten att få testa på många olika aktiviteter. Jag har varit aktiv i flera idrotter och föreningar såsom orientering, skidåkning, gymnastik, innebandy, fotboll m.fl. Detta gav mig trygghet, kompetens och motivation. Det gav mig en känsla av gemenskap och att tidigt i livet få uppleva uppleva rörelseglädje. Detta har resulterat i att jag fortsatt vara aktiv hela livet, just för jag tycker det är så roligt och för att jag mår bra av det.

Alla barn har inte samma lycka eller möjlighet som jag hade.

-Vi vet att vanor skapas tidigt i livet
-Vi vet att fysisk aktivitet har många goda effekter så väl fysisk som psykiskt
-Trots det är det för få barn idag i Sverige som når upp till rekommendationen som är 60 min rörelse/dag

Mitt mål med Hållbar Generation är att vi tillsammans ska röra oss framåt för att få en hållbar generation.

Jag startade Hållbar Generation 2021 för att få göra det jag älskar mest, dela med mig av all min kunskap. Kunskap som jag byggt upp genom mina olika arbetsplatser, skapa förutsättningar för barn att få uppleva glädje genom rörelse.

– Vi ska genom samarbeten med flera aktörer driva satsningar som stärker barn och unga. Vi gör detta som ideell organisation, Föreningen Hållbar Generation.

– Vi ska vara en aktör på marknaden som utvecklar och erbjuder utbildningar, processledning vad social hållbarhet innebär och hur systematiskt arbete med fysisk aktivitet skapar en hållbar generation. Vi gör detta i bolaget Hållbar Generation 2030 AB.

heart-line-extended

Kontakta oss

Kontakta oss om du vill veta mer om våra utbildningar, samarbeten eller om du har någon annan fråga eller fundering.

Hitta oss i sociala medier

© Hållbar Generation 2030